НовиниЧеркаси«Черкаські Мапи» на виїзді зустрінуться із «Запоріжжям»

«Черкаські Мапи» на виїзді зустрінуться із «Запоріжжям»

-

- Advertisment -

Після найбільш розгромної поразки у сезоні від «Прометея» «Черкаські Мавпи» вирушають до Запоріжжя, де на них чекає срібний призер минулого чемпіонату.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Матч із «Прометеєм» складно забути. Черкасці поступилися з рахунком 54:100, не зумівши нав’язати боротьбу суперникові в жодному з компонентів. Зараз команда має перебудуватися і вже концентруватися на інших матчах, адже попереду весь чемпіонат.

«Запоріжжя» за своїм статусом топова команда. Минулоріч цей клуб досягнув історичного результату – став срібним призером чемпіонату, але зараз це абсолютно інша команда. Клуб залишив Валерій Плєханов, йому на зміну команду очолив Станіслав Овдєєнко. Також змінилися всі легіонери, пішло кілька українців.

Тримати минулорічну планку поки запоріжцям не вдається. «Запоріжжя» залишається єдиним клубом, який не перемагав цього сезону. В пасиві команди поразки від «Прометея» (74:89), «Харківських Соколів» (54:78), «Дніпра» (90:96) та «Будівельника» (86:90). Попри поразки, в останніх матчах запоріжці чинили гідний опір командам із зірковими суперниками, маючи хороші шанси на успіх. Тим не менше, перемоги поки немає, відповідно налаштування на «Мавп» буде серйозним.

І «Черкаські Мавпи», і «Запоріжжя» готові боротися за вищі місця, аніж ті, на яких розташувалися нині. Відповідно від цих колективів слід очікувати прогресу протягом сезону.

Лідер «Запоріжжя» Ясін Джозеф нині є одним із кращих гравців за результативністю в Суперлізі Windrose. У Черкас на це теж є відповідь у персоні Родні Первіса. Саме протистояння легіонерів обох команд має бути цікавим.

Команди зустрінуться на паркеті вже сьогодні, 10 жовтня, о 14:00. Гру можна побачити онлайн: YouTube ФБУ, ВІККА (запис).

Як повідомляла раніше vikka.ua, у напруженому матчі «Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Із Черкас на передову їздить пересувний стоматологічний кабінет

Із Черкас в зону бойових дій їздить пересувний стоматологічний кабінет. Цей проект почав діяти ще з 2015 року. Тоді...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x