додому Новини Черкащина Черкаські депутати звернулися до Тимошенко, Садового та Тягнибока щодо таємної сесії в...

Черкаські депутати звернулися до Тимошенко, Садового та Тягнибока щодо таємної сесії в Каневі

0

Депутати Черкаської міської ради звернулися до лідера ВО "Батьківщини" Юлії Тимошенко, лідера ВО "Самопоміч" Андрія Садового, голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока. Зокрема депутати у своїх зверненнях розповіли про ситуацію в Черкасах, про проведення часиною депутатів міської ради таємної сесії в Каневі, про дерибан 210 млн. грн бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба Партії вільних демократів.

Вони зазначили, що депутати вищеназваних фракцій брали участь у таємному виїзному засіданні сесії в м. Канів. У той час, коли депутатів-опозиціонерів повідомили про цей захід через 40 хвилин після його початку.

Вони нагадали Юлії Тимошенко і Олегу Тягнибоку події 2013 року, коли депутати Верховної Ради (переважно з ПР та КПУ) проводили на Банковій таємне засідання. Тоді, власне, "Свобода" і "Батьківщина" засудили такий формат зборів і виступали категорично проти.

"Нині ж їхні депутати ховаються в Каневі, щоб подалі від громади і журналістів розділити 210 млн. бюджетних коштів, прийняти кілька суперечливих рішень у тому числі і по землі", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після канівської сесії команда Бондаренка буде підвищувати тарифи на квартплату

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version