додому Новини Черкаси Черкаське море почали наповнювати водою

Черкаське море почали наповнювати водою

0

Кременчуцьке водосховище почали наповнювати водою. Про це повідомила начальниця Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області Оксана Кулинич. Про це інформує Кременчуцька газета.

«Зараз воно в режимі наповнення. До нересту, вважаю. Воно буде наповнене. Нерест – з початку квітня», – сказала О.Кулинич.

Нагадаємо, що з початку зими рівень води в Кременчуцькому водосховищі значно знизився. Черкащани мали можливість пройтися дном водосховища. Вони робили фотографії з різними недобудовами, як виявилися після зниження рівня води.

Нагадаємо, , що черкащанин Віталій Пітвало прогулявся руслом Дніпра в районі Черкас і станції Панське. Відео про обміління Дніпра виклав в інтернет. «Черкаська пустеля» – так він назвав відео з Дніпра.

Тепла зима дозволила рибі перебратися до зимувальних ям. Тому зниження рівня води у Кременчуцькому водосховищі не вплине на зменшення її популяції. Про це під час ефіру на телеканалі ВІККА розповів керівник Черкаського рибоохоронного патруля Віктор Іванько.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version