НовиниЧеркасиЧеркаська поліклініка №5 відзначила своє 30-річчя 

Черкаська поліклініка №5 відзначила своє 30-річчя 

-

- Advertisment -

30-річний ювілей відзначає «П’ятий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (раніше – поліклініка №5). У лікувальному закладі надають первинну медичну допомогу майже 60 тисячам жителів Черкас. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

За ініціативою керівника Миколи Тарасова у 2008 році заклад першим в Черкаській області був реорганізований в комунальне некомерційне підприємство «П’ятий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». У 2018 році після реорганізації закладів охорони здоров’я м. Черкаси до складу центру увійшла педіатрична амбулаторія.

Нині в закладі працює 81 лікар та 111 медичних сестер, також в закладі проходять підготовку для самостійної роботи 9 лікарів-інтернів першого та другого року навчання.

Аби привітати колектив, до закладу завітали міський голова Анатолій Бондаренко і директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський.

«Колектив «П’ятого Черкаського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» – це команда відповідальних і фахових людей. Ви підтримуєте кращі традиції медичної галузі, підвищуєте рівень якості та доступності медичної допомоги населенню міста. Зі свого боку міська влада надаватиме вашому закладу усю можливу допомогу», – зазначив директор профільного департаменту.

«Від імені громади міста дякую вам за те, що міцно тримаєте медичний фронт. Бажаю, щоб 31-річчя вашої медичної установи ми відзначали вже у мирній Україні», – зауважив міський голова Анатолій Бондаренко.

З нагоди свята медалями «За сумлінну працю» нагородили директора, доктора медичних наук Миколу Тарасова (загальний медичний стаж роботи – 40 років) і головну медичну сестру Тетяну Шевчук (стаж роботи в закладі  – 30 років). Увесь колектив центру відзначили подякою міського голови. Подяки вручили також сімом кращим працівникам закладу.

Читайте також: 

Директори шкіл Черкас перевіряли знання української мови (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаських тероборонівців відзначили орденами

Черкаських військових нагородять почесними відзнаками. Про це йдеться в Указі Президента України. Повідомляє сторінка 118 бригади Сил територіальної оборони...

Черкасців запрошують долучитися до акції “Подаруй паску воїну”

Відділ соціального служіння Православної церкви України Черкаської єпархії запрошує всіх охочих долучитися до благодійної акції "Подаруй паску воїну", яка...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x