НовиниЧеркасиЧеркаська компанія наймає колекторів за 500 тис грн

Черкаська компанія наймає колекторів за 500 тис грн

-

- Advertisment -

Черкаська компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» провела закупівлю на послуги із стягнення простроченої заборгованості. Участь у закупівлі взяла одна фірма. Нині її пропозиція розглядається. Результати торгів оприлюднені на порталі «Прозоро».

Сума, за яку колекторська компанія готова стягувати заборгованість, складає 500 тис. грн. Вона залежить від того, на яку суму і скільки фірма стягнула боргів. В умовах тендер зазначається, що колекторській компанії надаватиметься борговий портфель у сумі 20 млн. грн., загальна кількість боржників понад 5 тис.

Єдиною компанією, яка погодилася зайнятися цією справою, стала ТОВ «Антанта консталтінг» з Дніпра. Фірма має аналогічний договір із Новомосковським водоканалом на майже 100 тис. грн. Керівником фірми є черкащанин Ігор Склянко. У 2016 році він фігурував у справі про здачу квартир і побиття поліцейських. Детально про цю скандальну справу можна прочитати ТУТ.

Роботу з боржниками фірма проводитиме наступним чином: надсилатиме їм листи, телефонуватиме, або зустрічатиметься із ними.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Нардеп від “Слуги народу” Сергій Нагорняк, обраний від 199 виборчого округу на Черкащині, втрапив у гучний скандал. Від його імені родині полеглого в боях за “Азовсталь” воїна принесли подарунки, що складалися з прострочених продуктів, вочевидь, з переданих раніше з Польщі гуманітарних вантажів.
  • Підприємець Володимир Магайський із Золотоноші показує будинок, який два роки тому почав зводити для себе. Нині тут тривають внутрішні роботи. Та, жити у цьому будинку він не буде. Хоче поміняти на десять позашляховиків для наших захисників.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x