НовиниЧеркасиЧеркаська громада отримала медикаменти від одеситів

Черкаська громада отримала медикаменти від одеситів

-

- Advertisment -

Черговий вантаж ліків отримала черкаська громада з міста-героя Одеси. Ті, в свою чергу, отримали їх у вигляді гуманітарної допомоги з-за кордону, і з огляду на дружні зв’язки між Черкасами й Одесою, вирішили поділитися. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

chmr.gov.ua

Доставив ліки першої необхідності депутат Одеської міської ради Олег Етнарович. Перед цим одесити завезли медикаменти до Києва, Харкова, Чернігова.

«Сьогодні одеська громада згуртована, як ніколи, – говорить депутат. – Незважаючи на тяжкі часи, в Одесі всі – від депутата до простого мешканця – включені у волонтерство, допомогу армії, сусіднім громадам. І все це – з фірмовим одеським гумором і оптимізмом».

chmr.gov.ua

«Це один з найзатребуваніших препаратів для лікування хворих на амбулаторному та стаціонарному рівні, – коментує доставку ліків  головний медик Черкас Всеволод Кульчиковський. – Частину їх ми передамо в Третю міську лікарню швидкої медичної допомоги, а також поділимося з містом Суми та деякими ОТГ, де є така необхідність».

«Наша співпраця, розпочата ще в мирний час, продовжується, – говорить перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – І зараз ми, як ніколи, повинні один одного підтримувати і допомагати, хто чим може – кожна громада, кожне місто, кожен обласний центр. Адже саме зараз до нас нарешті приходить розуміння, що від сходу до заходу – це наша єдина і неподільна держава. І саме в єдності – наша сила й перемога».

Нагадаємо, свого часу міський голова Анатолій Бондаренко з делегацією міста відвідував Одесу з ініціативою  обміну досвідом, укріплення дружніх зв’язків, встановлення ділових контактів. «Я впевнений, що зв’язки між нашими містами продовжаться після Перемоги, в мирній і сильній Україні», – переконаний мер Черкас.

chmr.gov.ua

Як повідомляла раніше vikka.ua, «Мені приємно, що до мене немає питань» – Араїк Мкртчан розповів, чим займається під час війни

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x