НовиниЧеркащинаЧеркаська дитяча лікарня отримала обладнання від благодійного фонду (ВІДЕО)

Черкаська дитяча лікарня отримала обладнання від благодійного фонду (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Нове медичне обладнання передали Черкаській обласній дитячій лікарні. Гроші на закупівлю електрокардіографа та приладів для утилізації шприців і голок зібрали у фонді «Серце до серця». Повідомляє власкор ВІККА-Новини.

«У Черкаській області було зібрано під час акції 51 тисячу 236 гривень На ці кошти ми придбали новий сучасний електрокардіограф і 12 голкоспалювачів, які сьогодні передаємо на баланс Черкаської обласної дитячої лікарні» – повідомляє Антон Юрченко, представник ВБФ «Серце до серця» у Черкаській області.

Цьогорічна благодійна акція проходила під гаслом «Здорові немовлята». Найактивніші громади у зборі коштів: Смілянська, Кам’янська і Корсунь-Шевченківська. Завдяки благодійникам лікарі можуть ще краще дбати про здоров’я новонароджених.

«Обладнання, яке необхідне для роботи, щоб ЕКГ можна було зняти. У дітей бувають проблеми із серцем, так само як і з іншими системами органів.  Так ми зможемо слідкувати за роботою серця і своєчасно корегувати стан» – пояснює неонатолог Наталія Миколаївна.

Важлива перевага подарованого кардіографа – портативність. Його можна легко переміщати між палатами і брати з собою на виїзд у райони.

«Не в усіх лікувальних закладах є можливість зняти ЕКГ новонародженим дітям. Тому цей прилад може бути легко переміщений для обслуговування дітей в інших закладах, його можна взяти в дорогу» – говорить лікар-неонатолог Сергій Миколайович.

Читайте також:

«Чи правильно я зробила?» – черкаська психологиня пояснила, як упоратися з почуттям провини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x