НовиниЧеркаси«Черкаси за крок до катастрофи»: Радуцький просить повернути очисні...

«Черкаси за крок до катастрофи»: Радуцький просить повернути очисні споруди на баланс міста

-

- Advertisment -

Повернути у найкоротші строки очисні споруди на баланс міста та провести їхню реконструкцію. З такою пропозиціє виступив у сесійній залі Черкаської міськради депутат Олександр Радуцький.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Він повідомив, що ПрАТ «Азот», на балансі якого зараз перебувають очисні споруди, потрапило в судову тяганину і не може розрахуватися з боргами перед «Черкасиобленерго». Наразі в суді вже розглядається питання про санацію підприємства. Тому проблему з очисними спорудами потрібно вирішувати якнайшвидше, щоб запобігти екологічної катастрофи у місті.

«Ми, черкащани, є заручниками тієї ситуації, яка зараз відбувається між двома господарчими структурами. Я хочу повернутися до тих питань, які порушувалися раніше і ви, Анатолій Васильович, за них голосували. Щоб очисні споруди повернути місту Черкаси. Бо, якщо вони хоч на одну хвилину спиняться, то їх вже ніщо не врятує. Ми ще можемо виділити гроші на їх реконструкцію. Спілкуючись з директором «Черкасиводоканалу» я зрозумів, що це питання стратегічно потрібно вирішити негайно», – зауважив Олександр Радуцький.

Він також додав, що депутати мають подати звернення з цього приводу до очільника області, а той повинен достукатися до Кабміну, щоб провести негайну передачу очисних споруд у безоплатне користування черкасців. Відповідно, вже ПрАТ «Азот» має сплачувати кошти за їхню експлуатацію.

«Так трапилося, що коли будували завод і саме місто, то очисні споруди передали у власність ПрАТ «Азот». Бо місто не могло бути без заводу, а завод без очисних. Але по факт вони належать місту, а не підприємству. Санація підприємства знаходиться вже у суді. Тому зараз очисні споруди потрібно забрати терміново», – підкреслив Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкасиобленерго» через суд вимагає припинити процедуру свого банкрутства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У черкаській школі відкрили меморіальні дошки 

У Черкаській загальноосвітній школі №4 відбулося відкриття меморіальних дошок на честь двох випускників цього навчального закладу. Про це повідомляє...

Вандали в Черкасах пошкодили лавку на бульварі Шевченка

Сьогодні, 26 квітня, комунальники повідомили про пошкоджену лавку на бульварі Шевченка в Черкасах. Про це йдеться на фейсбук-сторінці КП...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x