НовиниЧеркащинаЧеркаси визнали інвестиційно привабливими

Черкаси визнали інвестиційно привабливими

-

- Advertisment -

Кредитний рейтинг та рейтинг інвестиційної привабливості міста Черкаси визнали високими. Про це інформує департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.

Рівень рейтингу є високим завдяки спроможності міста розраховуватися за своїми борговими зобов’язаннями та високу інвестиційну привабливість.

Національне рейтингове агентство ІВІ-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу міста Черкаси на рівні uaА- з прогнозом «у розвитку», а також рейтингу інвестиційної привабливості на рівні invА-.

При оновленні рейтингів було враховано показники соціально-економічного розвитку міста, ефективність фінансової політики, інвестиційний потенціал міста, бізнес-середовище та інвестиційна політика місцевої влади.

Прогноз «у розвитку» вказує на високу вірогідність зміни кредитного рейтингу протягом року. На даний час такий прогноз застосовується до усіх суб’єктів рейтингування. Він обумовлений посиленням невизначеності щодо дії органів влади і господарюючих суб’єктів на тлі загострення епідеміологічної ситуації в Україні та світі. Позначення «-» вказує на проміжну категорію рейтингу відносно основної категорії.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах поставлять обладнання, щоб виробляти власну електрику

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x