НовиниЧеркащинаЧеркащину протягом трьох днів "оцифровувала" команда Google

Черкащину протягом трьох днів "оцифровувала" команда Google

-

- Advertisment -

21–23 липня в межах кампанії "Цифрове перетворення Черкаської області" обласною державною адміністрацією спільно з Канівським та Уманським міськвиконкомами та Монастирищенською райдержадміністрацією організовано та проведено з’їзд фотографів спільноти Локальних Гідів Google. Про це у Facebook повідомляє Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Команда Локальних Гідів упродовж трьох днів працювала в трьох регіонах області – Канівському районі та м. Канів, м. Умані та Монастирищенському районі з метою відображення на Google Картах найцікавіших туристичних об’єктів та локацій Черкаської області.

Зазначимо, що обласною державною адміністрацією спільно з Google Україна в області реалізовується кампанія "Цифрове перетворення Черкаської області", метою якої є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

У межах кампанії вже створено спеціальний сайт "Мандруй Черкащиною", де зібрано інформацію про найцікавіші туристичні місця області, розроблено 3D-тури та створено опцію "Сплануй подорож".

Також кампанія створила Інтерактивний реєстр екологічних проблем Черкаської області та розробила мобільний додаток EcoInspector, де можна додавати інформацію про екологічні проблеми, а система контролюватиме процес їх вирішення.

Невід'ємною складовою кампанії "Цифрове перетворення Черкаської області" стала також низка освітніх проектів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернет.

Як повідомляв сайт vikka.ua, музей на Черкащині тепер можна відвідати, не виходячи з дому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x