НовиниЧеркащинаЧеркащанка назвала мінуси життя в США

Черкащанка назвала мінуси життя в США

-

- Advertisment -

Ольга Лухова, яка працює та живе у Кремнієвій долині у Каліфорнії, зі свого досвіду розповіла про мінуси життя у США. У країну дівчина переїхала з Черкас, пише "Gazeta.ua".

У ліс – за гроші

Усі ліса та парки загороджені, каже черкащанка. Щоб заїхати – потрібно платити гроші. На території чисто, є громадські туалети.

"Коли в Україні хочеш піти по гриби ні в кого нічого не запитуєш. В США для цього потрібно отримати дозвіл, вказати конкретний участок лісу. Теж саме із кемпінгом. Розбивати палатки можна лише на спеціально обладнаних місцях".

Кредитна історія

В Америці відслідковують кредитки, треба постійно думати над тим, скільки відсотків від суми витратив.

"Наприклад, якщо маю кредитку на 10 тисяч доларів і з них три тисячі витрачу, це буде мінусом у моїй кредитній історії. Коли буде потрібно зняти нову квартиру, власники обов'язково перевірять платоспроможність. Для цього подивляться кредитну історію. Якщо часто знімаєш кредитні кошти і вчасно не повертаєш – до тебе, як до орендаря, низький рівень довіри", – розповідає Ольга.

Політична коректність

Українка переповідає історії про темношкірих:

"Якось їхала у місцевому метро. Зайшла в вагон і сіла. Відчула, що в салоні тхне фекаліями. Побачила афроамериканця. Скоріше за все, це був безхатько, який обрав вагон, як тимчасове житло. Справив там свою нужду. Але, через колір його шкіри, люди сиділи у вагоні і боялися вийти, щоб чоловік не образився. Коли приїхали в Сан-Франциско, хтось викликав поліцію. Правоохоронці зайшли в вагон і, вибачаючись за порушення спокою, почали просити чоловіка вийти з вагону.

Ще одна ситуація сталася на пероні. Підійшов чорношкірий і жбурнув в обличчя пачкою чіпсів. Йому здалося, що я на нього дивилася. Частий випадок, коли у транспорті афроамериканець провокує людей з білою шкірою. Навмисне підходить поближче і штовхається. Коли людина не витримує і тручає його у відповідь, починає кричати, що це расизм. В результаті, ні в чому не винний світлошкірий отримує штраф. Нерідкість, коли чорношкірі заробляють таким способом гроші".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська волонтерка повернулася із США, щоб здійснити давню мірю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x