додому Новини Черкащина Черкащанину загрожує 8 років за побиття своєї співмешканки

Черкащанину загрожує 8 років за побиття своєї співмешканки

0

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення з приймального відділення однієї із лікарень міста про те, що до них звернулась 30-річна черкащанка, у якої лікарі виявили перелом основи черепа, закритий перелом щелепи та черепно-мозкову травму. За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

На запитання правоохоронців жінка чіткої відповіді надати не змогла, бо була в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці зрозуміли, що її побив співмешканець. Виїхавши за адресою потерпілої, правоохоронці від можливих свідків дізналися, що люди бачили, як вона зі своїм співмешканцем заходила в квартиру цілою та неушкодженою. Звідти було чутно крики та бійка. Потім жінка вийшла з приміщення побита і пішла в невідомому напрямку. Підозрюваним виявився раніше судимий 40-річний співмешканець потерпілої. Чоловік чітко пояснити, що трапилось не зміг, бо був в стані алкогольного сп’яніння. З помешкання поліцейські вилучили дерев’яний брус зі слідами крові. Проводиться перевірка.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманчанину світить понад чотири роки за крадіжки та грабіж.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version