додому Новини Кримінал Черкащанин за чаркою зізнався, що два роки тому убив кривдника свого сина...

Черкащанин за чаркою зізнався, що два роки тому убив кривдника свого сина (Відео)

0

На Черкащині розкрили злочин дворічної давнини. Тоді зловмисник добре продумав, як приховати сліди убивства і уникнути відповідальності: вивіз тіло в лісосмугу біля Жашкова і закопав там. Також знищив інші докази, які б вказували на його причетність до такого тяжкого злочину.

Однак нині розповів своєму знайомому про вбивство за чаркою. Черкащанину загрожує до 15-ти років позбавлення волі, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Як тільки поліцейські отримали інформацію про можливе вбивство, відразу розпочали оперативно-розшукові та слідчі дії. 26 листопада правоохоронці Жашківського відділення поліції виявили останки людини біля Жашкова.

Особу загиблого встановили – це місцевий житель, якого із жовтня 2018 року розшукували як безвісти зниклого. Невдовзі поліцейські отримали докази причетності до злочину 43-річного чоловіка.

Той у вчиненому зізнався. Розповів, що на той час його 13-річний син отримав стусанів від товариша, який жив разом із ними та допомагав по господарству.

Це неабияк розізлило господаря, тож коли він повернувся додому і застав там нетверезого знайомого, вирішив помститися: кілька разів вдарив кривдника сина по голові, а потім задушив його електричним подовжувачем.

Аби приховати вбивство та уникнути відповідальності, підозрюваний знищив речові докази і, дочекавшись, коли стемніє, вивіз тіло у лісосмугу і закопав там.

За фактом вбивства розслідується кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Кіровоградщині під колесами військового автомобіля загинув черкащанин.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version