НовиниКриміналВипивала разом із сестрою: у жительки Канівщини вилучили малюка

Випивала разом із сестрою: у жительки Канівщини вилучили малюка

-

- Advertisment -

У нетверезих жінок на Черкащині вилучили немовля. Дитина зараз у Канівській лікарні. Про це повідомляє Поліція Черкаської області.

Сьогодні під час патрулювання села Степанецьке, що неподалік Канева, поліцейський громади звернув увагу, що на подвір’ї місцевої жительки стояв дитячий візочок. Правоохоронець знав, що жінка не має власних дітей, до того ж вона перебуває під соціальним супроводом.

Фото – Національна поліція

«Тривожне відчуття немов штовхало мене до будинку. Я зателефонував до старости села й працівників відділу у справах дітей. Вже разом ми зайшли до хати, де побачили двох жінок в стані сильного алкогольного сп’яніння, а на підлозі, біля розпеченої груби, лежало немовля», – розповідає полісмен Віталій Степанець.

З’ясувалося, що в гості до місцевої молодої жінки приїхала її сестра. Жінки вирішили відзначити зустріч і перебрали з алкоголем.

На щастя, з шестимісячним хлопчиком нічого лихого не сталося. Загрози його життю вже немає. Дитину доправили дитячого відділення Канівської багатопрофільної лікарні. Громада села виділила кошти на все необхідне для немовляти.

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей, щодо матері складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Як повідомляла раніше vikka.ua, знищені музичні інструменти, ледь не зайнялася бібліотека: на Золотоніщині горів клуб (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах в Соснівці зведуть житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах в Соснівці по вулиці Дахнівській біля перехрестя з вулицею Соснівська зведуть житловий будинок. Нині на цьому місці...

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x