додому Новини Черкащина На Звенигородщині до евакуйованих дітей завітали аніматори (ФОТО)

На Звенигородщині до евакуйованих дітей завітали аніматори (ФОТО)

1

4 березня, на дев’ятий день війни через російське вторгнення, до евакуйованих дітлахів на Звенигородщині завітали аніматори, аби підтримати малечу та подарувати гарний настрій.

Про це пишуть на сторінці Звенигородської РДА.

Малечу евакуювали на територію Звенигородського району з Умані – із міжрегіонального Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Прибуло 43 дітей у супроводі фахівців Центру. Розташували їх на території одного з місцевих закладів дошкільної освіти.

Начальниця служби у справах дітей Звенигородської районної державної адміністрації Людмила Притула наголошує, що нині усі ми маємо триматися разом, як одна велика родина. Треба відкривати серце і не бути закритим.

Тому пані Людмила й ініціювала свято для малечі – до них завітала місцева організаторка і ведуча дитячих заходів Наталія Штельмах разом зі своєю командою. Веселі аніматори у костюмах ростових ляльок улюблених персонажів з популярних мультфільмів співали, танцювали, а також фотографувалися із дітьми. Усе – аби подарувати малечі хороший настрій та викликати дитячу посмішку у непростий для нашої країни час.

Директорка Обласного міжрегіонального Центру соціально-психологічної реабілітації Наталія Бурська подякувала Звенигородщині за теплий прийом:

– Нас гостинно прийняла громада: дали можливість розміститися, надали всі соціальні послуги. Станом на сьогодні діти забезпечені усім необхідним (максимально можливим) в умовах воєнного стану. Почувають себе комфортно. Вони, звичайно, мають тривожність, але ми робимо усе можливе для того, щоб діти відчували, що вони захищені і про них ніхто не забув.

За словами пані Наталії, нині потреби ні в чому діти не мають. Усе – завдяки небайдужим місцевим жителям, які одразу відгукнулися на прохання про допомогу. Поза тим, каже: своїм вихованцям працівники Центру пояснюють про нинішній непростий стан у країні. Мовляв, діти знають як діяти, що одягати та які речі першої необхідності брати з собою у разі виникнення надзвичайної ситуації.

– Дякую Звенигородській, Ватутінській, Єрківській, Катеринопільській територіальним громадам, які нас не залишили. А також Уманській місцевій та районній владі, які теж переймаються нині нами та дітьми. Щира вдячність вам! Саме у темні часи добре видно світлих людей, – наголосила директорка Центру.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version