додому Новини Кримінал На Уманщині водій хотів повернути вилучений автомобіль за 5 тисяч гривень

На Уманщині водій хотів повернути вилучений автомобіль за 5 тисяч гривень

0

У Монастирищі затримали чоловіка за спробу дати хабара – він намагався повернути автомобіль, вилучений за кермування у нетверезому стані. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

Автомобіль Nissan Qashqai поліція зупинила 25 червня. За кермом був 41-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. На порушника поліціянти склали адміністративний протокол, авто вилучили на арештмайданчик. Надалі транспортний засіб, за рішенням обласної військової адміністрації, мав перейти на потреби ЗСУ.

Водій звернувся до начальника сектору поліцейської діяльності у Монастирищі й запропонував «вирішити питання» щодо повернення транспортного засобу.

Попередження про кримінальну відповідальність за надання хабара чоловік не взяв до уваги. Правоохоронці затримали порушника під час передачі 5 тисяч гривень. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські проводять необхідні процесуальні дії щодо оголошення фігуранту про підозру у вчиненому злочині.

За скоєне йому загрожує до 8 років позбавленням волі з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Узяв на ремонт: житель Уманщини продав автомобіль свого друга.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version