додому Новини Кримінал Узяв на ремонт: житель Уманщини продав автомобіль свого друга

Узяв на ремонт: житель Уманщини продав автомобіль свого друга

0

Жителю Уманщини оголосили про підозру в незаконному заволодінні автомобілем. Чоловік прийняв автівку товариша на зберігання і ремонт, натомість продав його без відома власника. Про це повідомляє Поліція Черкащини.

Чоловік залишив своє авто товаришу аби він зремонтував його. Але «майстер» продав машину, а гроші залишив собі. Викрадений автомобіль поліція виявила та вилучила в інших власників. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

27-річний уманчанин звернувся до Уманського районного управління поліції 14 червня. Він розповів, що коли виїздив з міста, залишив товаришу на зберігання свій транспортний засіб. Друг мав відремонтувати автомобіль до приїзду, на що власник систематично відправляв кошти.

Коли чоловік повернувся й хотів забрати машину, товариш почав розповідати, що авто не готове та ще потребує грошових вкладень для закупівлі деталей.

Пізніше з’ясувалося, що 28-річний уманчанин продав «Славуту». Пояснив це тим, що йому бракувало коштів на прожиття.

Автомобіль поліцейські знайшли в інших власників та вилучили на арештмайданчик, як речовий доказ.

За фактом незаконного заволодіння транспортного засобу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури фігуранту вже повідомили про підозру у вчиненому правопорушенні.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: В Умані трирічну дитину збили електросамокатом

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version