додому Новини Кримінал На Уманщині неповнолітній хлопчик поранив брата з гвинтівки

На Уманщині неповнолітній хлопчик поранив брата з гвинтівки

0

На Уманщині під час гри малолітній хлопець вистрелив із пневматичної гвинтівки й поранив 7-річного брата. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

Подія сталася 31 липня у селі Синиця. Батько залишив пневматичну зброю на вулиці, а сам, разом із дружиною та малолітньою дитиною поїхав у справах у сусіднє село. У той час, коли сталася подія, двоє 7-річних хлопчиків були вдома самі, без нагляду дорослих.

Під час гри один із братів узяв гвинтівку та поцілив з неї в іншого. Свідком події став товариш хлопців, який також грався у дворі. Він покликав на допомогу дорослих, що проживають по сусідству, а ті вже викликали “швидку”. Поранену дитину госпіталізували до Уманської центральної районної лікарні. Медики прооперували хлопчика, зараз його стан задовільний.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини. Раніше в поле зору правоохоронців сім’я не потрапляла й на обліках не перебувала.

За фактом події слідчі Уманського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження  за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Черкасах дівчинка засунула шуруп у розетку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version