НовиниКриміналНа Черкащині засудили наркокур’єра, який перевозив партію кокаїну з-за...

На Черкащині засудили наркокур’єра, який перевозив партію кокаїну з-за кордону

-

- Advertisment -

На Черкащині до 6 років ув’язнення засуджено одного з учасників міжнародного злочинного угруповання. Він був членом розгалуженої мережі наркокур’єрів, які ввозили в Україну кокаїн з Латинської Америки. Про це повідомляє пресслужба Управління СБУ в Черкаській області.

Іноземець разом зі спільником намагались перевезти через держкордон 2 кг кокаїну. Розфасований наркотик вони приховали частково у власних речах, а частину – 90 капсул – у кишково-шлунковому тракті. Вартість вилученої партії на чорному ринку становить майже 10 млн грн.

Правоохоронці затримали обох наркокур’єрів із черговою партією кокаїну під час багатоетапної спецоперації в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» у липні 2021 року.

Суд визнав одного з учасників міжнародного злочинного угруповання винним у вчиненні злочинів за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України і виніс йому вирок – 6 років позбавлення волі. Вирок набув законної сили.

Обвинувальний акт стосовно іншого наркокур’єра скеровано до суду, підозрюваний перебуває під вартою.

Спецоперацію із ліквідації міжнародного наркотрафіку проводили співробітники Управління СБУ в Черкаській області спільно із Державною прикордонною службою України, митницею міста Київ за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Як повідомляла раніше vikka.ua, у Черкасах знову повідомили про замінування всіх шкіл (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x