НовиниКриміналНа Черкащині під час обшуку у голови ОТГ виявили...

На Черкащині під час обшуку у голови ОТГ виявили пачки з грошима

-

- Advertisment -

На Черкащині поліцейські провели обшук в будинку і в робочому кабінеті голови Вільшанської громади Сергія Адомського. На відео, яке розповсюдила преслужба Поліції, видно, що правоохоронці знайшли і задокументували пачки з грошима.

Обшук проводився в рамках кримінального провадження щодо побиття поліцейського. 6 серпня Сергій Адомський  кілька разів вдарив поліцейського, який зупинив його під час комендантської години. Про це сайт vikka.ua повідомляв у минулій публікації «До черкащанина, який вдарив поліцейського, прийшли із обшуком».

При обшуку в домоволодінні голови Вільшанської ОТГ, а також в робочому кабінеті, були виявлені пачки із грошима. Орієнтовно в будинку правоохоронці задокументували близько 100 тис грн. На відео видно шість пачок грошей: 2 пачки 200- гривневих купюр, 3 пачки – «пятисоток» і одна пачка із – тисячами.

У кабінеті сільської ради правоохоронці знайшли папірці, в які були загорнуті також грошові кошти.

До обрання головою громади Сергій Адомський керував фермерським господарством. Родина Адомського займається бізнесом. Тому, ймовірно, що кошти, задокументовані під час обшуку, будуть згодом повернуті власнику.

У 2021 році заробітна плата Сергія Адомського була однією з найнижчих в Звенигородському районі – 19 тис. грн.

Нині Черкаська прокуратура вручила голові Вільшанської ОТГ підозру.   Нині сторона обвинувачення готує клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Згідно з санкцією ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків, передбачено позбавлення волі до п’яти років.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій Борисович
Анатолій Борисович
8 місяців тому

Набив морду, а яке це має значення до обшуків?!? Це хуліганство, а не хабар чи зрада чи крадіжка!!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x