додому Новини Черкащина Черкаські волонтери подарували дітям з інтернату сеанс у кіно

Черкаські волонтери подарували дітям з інтернату сеанс у кіно

0

Черкаські благодійники 13 січня подарували для дітей з Вільшанської спеціальної школи-інтернат похід у кіно. Про це повідомив волонтер Павло Собко.

Він розповів, що кінотеатр у Черкасах учора відвідали 66 дітей із Вільшани.

– Більшість із них вперше були в кінотеатрі та і взагалі в торговому центрі. Маленькі оченята розбігалися та сяяли від щастя! А які емоції викликали ескалатори та катання на них! Те, що для нас здається вже звичними, простими речами, для когось може бути мрією! – написав Павло Собко.

Волонтер подякував черкащанам, які долучилися до втілення дитячої мрії:

за квитки – Ярославу Нищику, Яні Печеновій, Сергієві Гаврику, Олександру Кльоцу, Євгену Поповичу та його друзям, Ярославі Івановій та її друзям, Ліді Зимі, Оксана Коваленко та багато інших чарівників;

за кошти на дизельне паливо для трьох автобусів – Олександорві Поліщуку;

за кошти на воду для дітей – Сергієві Федоренку;

за кошти на попкорн – Юлії Лесько та її знайомим;

за допомогу в проведенні заходу – Оксані Шитик, Юлії Лесько та Сергієві Федоренку.

Павло Собко закликає долучатися до доброї справи й інших черкащан, аби подарувати таке свято для вихованців ще одного інтернату.

– Потрібно прийти в кінотеатр «Мультиплекс» (ТРЦ «Любава») і за «ковідну» тисячу чи за власні гроші купити подарункові сертифікати на кіносеанс (кількість визначайте самостійно, на 1000 грн виходить 9 сертифікатів). Передайте ці сертифікати мені, і ми групами по 20–30 дітей будемо організовувати трансфер з інтернатів, відповідно до обраного з запропонованих, підходящих їм по віку, сеансів, – роз’яснює волонтер.

Відео «Суспільного»:

Читайте також: У Черкасах створять «Школу супергероїв».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version