НовиниЧеркащинаНа Черкащині оголосили підозру двом податківцям: бюджет недоотримав 600...

На Черкащині оголосили підозру двом податківцям: бюджет недоотримав 600 тис гривень

-

- Advertisment -

Через зловживання посадовцями ГУ ДПС у Черкаській області службовим становищем державний бюджет недоотримав понад 600 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Повідомлено про підозру двом службовим особам ГУ ДПС у Черкаській області за фактом зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, один з керівників структурних підрозділів разом зі своїм підлеглим – державним інспектором ГУ ДПС у Черкаській області під час перевірки одного з товариств області не включили в акт перевірки товари, які підлягають оподаткуванню.

У результаті протиправних дій підозрюваних штрафні санкції для товариства були зменшені та до державного бюджету не надійшли кошти в сумі понад 620 тис. грн.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі Четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) ТУ ДБР, розташованого у місті Києві.

У разі доведення вини підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від 500 до 1 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

У Черкасах створюють тактичні автомобілі для військових (ФОТО, ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x