Через домашню ковбасу черкащанка – у комі

На Черкащині зафіксували другий з початку року випадок ботулізму. Цього разу отруїлася 45-річна жителька села Трушівці, що на Чигиринщині.

Про це повідомляє пресслужба ДУ «Черкаських обласний лабораторний центр МОЗ України».

Медикам жінка розповіла, що за кілька днів до отруєння вживала консервовану свинячу ковбасу, яку сама готувала. Через порушення санітарних правил та технологічних процесів у консерві з’явився ботулотоксин.

Згодом у жінки з’явилися перші тяжкі симптоми захворювання. Вона відбула розлад зору, мала порушення мовлення, розлади травлення. Спершу хвору госпіталізували до Черкаської ЦРЛ у стаціонарне відділення. Однак згодом її стан погіршився. Тому медики перевели її до реанімації в інфекційну лікарню. Зараз вона знаходиться у стані штучної коми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, будинок з п’ятьма дітьми всередині загорівся на Черкащині.

Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Стали свідком новини? Тисніть тут