НовиниЧеркасиБюджет Черкас: заступники мера йдуть у неоплачену відпустку

Бюджет Черкас: заступники мера йдуть у неоплачену відпустку

-

- Advertisment -

Першими у неоплачувані відпустки підуть заступники міського голови Черкас, а вже потім й інші чиновники міської влади. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Бондаренко

Таким чином, за його словами, владці хочуть показати приклад.

«За нашими прогнозами, якщо взяти цілий рік, то всім працівникам Черкаської міської ради, треба три місяці відгуляти за свій рахунок. Зрозуміло, що ми будемо чергуватися, але в першу чергу йдуть заступники міського голови, секретар міської ради», – заявив міський голова.

Нагадуємо, що міська влада Черкас увімкнула тотальний режим економії. Почали заощаджувати на заробітній платі чиновників. Загалом фонд зарплат чиновників міськвиконкому – близько 250 млн. грн. на рік. У мерії працює понад 600 працівників. Також міська влада прийняла рішення про те, що КСНи, утримання яких в рік коштувало понад 5 млн. грн., працюватимуть на волонтерських засадах.

Читайте також

Третина українців можуть опинитися на межі голоду

***********

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, що повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас заробляти на рекламі.  Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…).

Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств, закладів харчування, магазинів, послуг на нашому каналі.  

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як на підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

 

 

 

 

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x