НовиниЧеркащинаТретина українців можуть опинитися на межі голоду

Третина українців можуть опинитися на межі голоду

-

- Advertisment -

30% українців можуть опинитися на межі голоду. Все це через нестачу головних продуктів харчування. Як відомо, війна, розв’язана росією в Україні призводить до продовольчої кризи в країні. Про це інформує сайт «Ліца».

За попередньою оцінкою Програми розвитку ООН, внаслідок війни, майже 30% населення України потребуватиме життєво необхідної гуманітарної допомоги. Близько 18 млн осіб безпосередньо зіткнеться з наслідками війни, а понад 7 млн стануть внутрішньо переміщеними особами (ВПО).

Так, через військові дії у 2022 році Україна може недоотримати:

68% помідорів;

53% гречки;

46% цибулі;

45% огірків,

42% щорічного врожаю зернових і зернобобових;

38% моркви;

36% картоплі,

35% буряків;

32% капусти.

На практиці це означає, що третина українців матимуть проблеми в отриманні достатньої кількості харчових продуктів – і це реальна загроза, яка вимагає швидкої та дієвої відповіді.

Тому влада пропонує українцям долучитися до ініціативи «Сади Перемоги».

“Сади Перемоги” — всеукраїнська ініціатива, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування сільськогосподарської продукції задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Ініціатива включає консультаційну підтримку громадам та домогосподарствам щодо організації ініціативи «Сади Перемоги», ефективного городництва, зберігання та переробки вирощеної продукції, а також комунікаційні заходи, спрямовані на заохочення кожної українки та українця долучитися до вирощування вдома.

*********

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі.  Ви можете підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…). Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі.  

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як на підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785 (обовязково зазначте благодійна допомога)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x