НовиниЧеркащинаБ’є вікна, розкидає шприци та погрожує ножем: на Черкащині...

Б’є вікна, розкидає шприци та погрожує ножем: на Черкащині люди потерпають від горе-сусіда (Відео)

-

- Advertisment -

У Золотоноші мешканці п’ятиповерхівки по вулиці Черкаська, 85 роками страждають від свого сусіда. Чоловік проживає в одній із квартир та своєю поведінкою дістав усіх. На сходовому майданчику він побив усі вікна, підпалив рами, виламав усі засувки. Розмалював стіни та щитову, засунув туди папугу.

На усі зауваження від жильців чоловік реагує агресивно та погрожує розправою. Вгамувати його не взмозі навіть численні звернення до поліції. Про це пише "Золотоноша.City".

Так, жителі багатоповерхівки вимагають виселити 37-річного сусіда Антона. Той неодноразово псував та розкрадав їхнє майно. Найбільше занепокоєна поведінкою чоловіка старша по будинку, 69-річна Лідія Романенко. Жінка стверджує, що кілька місяців тому чоловік погрожував їй ножем, бо вона відстоює права інших жильців.

"За те, що я звертаюся в усі інстанції, – ділиться Лідія Романенко, – він пообіцяв мене "посадити на перо". Неодноразово перестрівав, як тільки стемніє, з ножем у руках. Боюся ходити з роботи. Мене зустрічають жінки з нашого під’їзду і по черзі супроводжують. Кидає по мені каміння з даху. Дуже страшно. У вухах стоять його погрози: "Жодна собака тебе не встереже. Знищу тебе все одно".

Усі витівки горе-сусіда люди пояснюють вживанням наркотиків. Адже самі неодноразово бачили, як той скидав із балкону використані шприци. Ними устелена і вся клумба попід вікнами.

Неподалік, у приватному секторі, мешкає мати Антона. Вона – власниця квартири, де живе її син з дружиною та донькою. Жінка лише руками розводить: що я йому зроблю?

Усі скарги до поліції закінчуються одним: немає складу злочину. Чотири заяви за останні півроку мешканці написали й до міської ради. За словами начальника управління ЖКГ Золотоніського міськвиконкому Олександра Флоренка, оформили протокол за порушення правил благоустрою (розкидання сміття, пошкодження колективного майна тощо), а щодо неадекватної поведінки Антона, його погроз фізичної розправи та інші моменти, які не входять до повноважень органів місцевого самоврядування, то всю інформацію передали правоохоронцям для їхнього відповідного реагування.

Правоохоронці ж зазначають, що змушені чекати. Зараз розглядають колективну заяву від мешканців багатоповерхівки.

"Якщо буде підстава для відкриття кримінального провадження, то воно буде відкрито. Зараз розгляд даного звернення триває", – повідомив речник Управління нацполіції Черкаської області Дмитро Грищенко.

У свою чергу мешканці п’ятиповерхівки вимагають негайного вирішення проблеми. Адже вже втомилися роками боятися за своє життя та втрачати майно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, проводжаючи старий рік, чоловік розгромив бар у Черкасах.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Уманські поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у збуті психотропів

Поліцейські здійснили затримання 28-річного уманчанина під час спроби збуту психотропної речовини «PVP». Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в...

На війні з росією загинув воїн із Черкащини

Сьогодні, 28 березня, місто Чигирин зустріне "живим коридором" воїна Владислава Кам'яного, який загинув на війні. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x