НовиниКриміналБули подружками, а стали ворогами: у Золотоноші побилися малолітні...

Були подружками, а стали ворогами: у Золотоноші побилися малолітні дівчата

-

- Advertisment -

У Золотоноші двоє малолітніх дівчат з різних шкіл щось не поділили між собою та зчинили бійку, свідками якої стали до десятка підлітків.

Інцидент трапився напередодні нового навчального року на міському стадіоні, пише Золотоноша.City.

Ще не так давно дівчата були подружками, живуть поруч, а тепер стали ворогами. За словами співробітників ювенальної превенції Золотоніського відділу поліції, правоохоронці опитали усіх свідків цієї ситуації, а у школах провели профілактичні бесіди із запобігання булінгу. Наголосили на тому, яка за це передбачена відповідальність. Поговорили з батьками.

Про причини конфлікту його учасниці розповідають неохоче. Інші діти кажуть, що дівчата між собою дружили, поки не потрапили під вплив не дуже хорошої компанії. Між ними почалися розбіжності у поглядах, непорозуміння, обмови, наклепи (хтось комусь не те сказав). Щоб з’ясувати стосунки, справа дійшла до кулаків. Дівчата свою провину визнають. Ніяких тілесних ушкоджень ні в одної, ані в іншої немає.

Як стверджують співробітники ювенальної превенції, у цьому випадку факту булінгу по суті немає, бо вчинення насилля не було систематичним.

Дівчата раніше не потрапляли в поле зору відповідних служб. Оскільки вони не досягли повноліття, за неналежне виховання дітей до адміністративної відповідальності притягнуто їхніх батьків.

У школи, в яких навчаються учасниці бійки, та у відділ освіти співробітники ювенальної превенції направили подання, щоб звернути увагу на цей інцидент та уберегти дітей від необдуманих кроків, цим самим запобігти наслідкам, які можуть спричинити вчинення правопорушення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловіку, який розбещував у Черкасах неповнолітню, вручили підозру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x