НовиниКриміналЧоловіку, який розбещував у Черкасах неповнолітню, вручили підозру

Чоловіку, який розбещував у Черкасах неповнолітню, вручили підозру

-

- Advertisment -

60-річному жителю Черкас, який розбещував неповнолітню в одній із кав’ярень міста, повідомлено про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Нині до Соснівського районного суду скеровано клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це інформує пресслужба Черкаської місцевої прокуратури.

Досудове розслідування встановило, 7 вересня близько 18:00 чоловік познайомився з неповнолітньою, якій в цьому році виповнилося лише 14 років, та запропонував повечеряти в кафе. Під час спілкування в закладі чоловік схиляв її до вживання алкоголю та вчиняв розпусні дії.

З урахуванням показів очевидців, особу було затримано на місці події і в подальшому 8 вересня правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 156 КК України, (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

Як інформує у Facebook активіст Юрій Сас, у соцмережі з’явилися й ті, хто взявся звинувачувати не лише зловмисника, а й жертву. Мовляв, дівчина сама спровокувала чоловіка.

«Те, що дівчинка має відставання в розвитку, те, що вона з вкрай неблагополучної родини, те, що вона дуже хотіла їсти, не береться до уваги, або просто не потрапляє до поля зору суддів-моралістів. Винна. Провокувала педофіла, – коментує Юрій. – Хоча і це неправильно (шукати взагалі будь які виправдання). Навіть дитина з хорошої родини, правильно вихована може потрапити в подібну ситуацію. На неї можуть натиснути, подавити волю, залякати чи обдурити. Хіба що будете тримати дитину під замком. Не буває дітей, винних в розбещені дітей».

Раніше сайт vikka.ua повідомляв про цей інцидент, що трапився на вулиці 30-річчя Перемоги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x