НовиниБродський: ті, хто твердять, що український бізнес після підписання...

Бродський: ті, хто твердять, що український бізнес після підписання Угоди з ЄС помре, – дармоїди

-

- Advertisment -

Європа дала шанс і Україні варто ним скористатися. Після економічної частини Угоди з ЄС нашу країну однозначно чекає розвиток, заявив у коментарі виданню "Гордон" голова Державної служби з питань регуляторної політики та підприємництва, київський соратник міського голови Черкас Сергія Одарича Михайло Бродський.

– Ті, хто постійно твердить, що український бізнес після підписання Угоди з ЄС помре, – вони не євроскептики, а дармоїди. Після економічної Угоди з ЄС Україну однозначно чекає розвиток. Крапка. Якщо український бізнес не витримує конкуренції, він рано чи пізно помре, і не важливо, чи будемо ми в ЄС чи ні. Помре і все", – сказав Бродський.

Він зазначив, що у вітчизняного бізнесу є всі шанси вийти на світовий рівень, тільки для цього необхідно "пахати".

– В українського бізнесу вперше з'явився шанс вийти на світовий рівень, в України – стати, нарешті, справжньою державою, в українців – стати справжніми громадянами. Ми повинні почати добре і багато працювати, краще за інших. Якщо знову не готові або не хочемо, тоді у нас ніколи не буде перспектив. Так що треба скористатися шансом, який нам надала Європа, і перебудовуватися, вчитися, працювати. Не просто працювати, а пахати, – підкреслив Бродський.

Крім того, глава держслужби з питань підприємництва впевнений, що Україна може завоювати не тільки європейські ринки.

– Коли Україна підвищить якість виробленої продукції (у всіх галузях), відкриються не тільки європейські, але й середньоазіатські, індійські, іранські, африканські ринки. Весь світ відкриється! – Резюмував Бродський.

Нагадаємо, підготовка до підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС тривала сім років. Очікувалося, що документ буде підписаний у Вільнюсі в листопаді 2013 року, але тодішній президент України Віктор Янукович напередодні саміту передумав. Відмова від асоціації спровокував Евромайдан і, як результат, відсторонення Януковича від влади. Політична частина угоди була підписана у березні цього року прем'єром Арсенієм Яценюком. 27 червня о Брюсселі президент Петро Порошенко підписав економічну частину документа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x