додому Новини Черкащина Боротьба за "Будівельник": у Черкасах пояснили, чому повинен "жити" палац спорту (Фото)

Боротьба за "Будівельник": у Черкасах пояснили, чому повинен "жити" палац спорту (Фото)

0

"Черкаські Мавпи" не переїдуть до Києва, а "Будівельник" й надалі існуватиме як окрема комунальна структура – таку мету відстоюватимуть небайдужі до розвитку спорту депутати та місцеві жителі.

Загрозу можливого злиття палацу спорту й Центрального стадіону обговорили на пресконференції 11 березня, передає кореспондент vikka.ua.

За словами Світлани Бондар, яка вже 13 років є директоркою "Будівельника", у Черкасах повторюється історія 2013-го року.

"Це якийсь сюр. Така ситуація була, коли Одаричу оголосили імпічмент. Тоді теж йшла мова про об’єднання, але громадою вдалось все скасувати. "Будівельник" створений рішенням міськради 2001 року. Через п’ять років до нас прийшли "Черкаські Мавпи", які є візитівкою міста. Нині ми найкраще підприємство України", – каже Бондар.

Жінка зазначила, що за кураторства заступника міського голови Юрія Ботнара піддається булінгу, бо свого часу була в команді ексмера Черкас Сергія Одарича.

"Ніколи ні від яких політичних міркувань я не залежала, завжди підтримуватиму КП, відстоюючи його інтереси", – зазначила директорка палацу спорту.

Директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко наголошує на подвійній загрозі, яку мають на меті "реформатори": повній реорганізації і так успішного підприємства та знищення "Черкаських Мавп".

"Звільнивши адміністрацію комунальної установи, зокрема і директорку Світлану Бондар, владці хочуть зекономити 150 тисяч гривень. Хоча дехто таку зарплату за місяць отримує (Юрій Ботнар – ред.). За "Будівельником" є люди, які його зробили. 15 років тому він був схожий на сільський клуб, тепер це лідер у країні. Для чого реформувати те, що діє найкращим чином?" – сказав "вільнодемократівець" Володимир Гриценко.

Його однопартієць Тарас Коломієць просить громаду тримати тему "Будівельника" на контролі, адже у власність нового потенційного керівника перейде не тільки будівля на проспекті Хіміків.

"Із 2017 року для ПС "Будівельник" ми з боями вигризли землю 1,2 га по вулиці героїв Дніпра. Проте гроші на неї не виділялись. Ми хотіли зробити комплекс відкритих майданчиків, адмінбудівлю, пляжні території, душові кабіни. 2019 року, коли почала діяти держпрограма, змогли вибити кошти, щоб збудувати один майданчик з п’яти. Тепер ця ділянка перейде у власність нового керівника", – зазначив Коломієць.

Обранець Олександр Згіблов наголосив, що ситуація з "Будівельником" – політичне замовлення.

"У 2018 році ми стали чемпіонами. Тепер прийшла банда підставних націоналістів і хоче все знищити. "Свобода" захопила владу, та прийде осінь і ми виженемо її. "Черкаські Мавпи" можуть переїхати в Київ, а от місто втратить багато", – висловився президент БК.

Політик Олег Петренко закликав своїх колег та жителів міста міцно тримати позицію та зберегти в Черкасах найкращий палац спорту в області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Володимир Гриценко розповів про колуарні процеси та ситуацію навколо ПС "Будівельник".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version