додому Новини Черкаси На вулицях Черкас увечері збільшено кількість патрулів

На вулицях Черкас увечері збільшено кількість патрулів

2
патрульна поліція

Черкаські правоохоронці патрулюватимуть місто. Чергуватимуть у тому числі спецпризначенці, патрульні поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії та представники добровольчого формування. Повідомляє Поліція Черкащини

патрульна поліція

Задля посилення публічної безпеки та порядку на вулицях Черкас увечері збільшено кількість патрулів. Залучені працівники поліції Черкаського райуправління, Управління патрульної поліції, батальйону поліції особливого призначення, військовослужбовці Нацгвардії та добровольці формування Черкаської територіальної громади. 

Нагадуємо, що на всій території Черкаської області з 00:00 до 04:00 ранку діє комендантська година. З 22:00 години заборонена робота розважальних закладів. Крім того, в умовах воєнного стану всі громадяни повинні мати при собі документи, які посвідчують особу.

“Закликаємо черкащан відповідально поставитися до вимог чинного законодавства та обмежень, пов’язаних із воєнним станом.У разі, коли вам потрібна допомога поліції, ви можете звернутися за спеціальним номером 102” – звертається поліція до громадян. 

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version