додому Новини Активісти прийшли до Томенка через поновленого на посаді чиновника

Активісти прийшли до Томенка через поновленого на посаді чиновника

0

У ці хвилини на прийом до народного депутата Миколи Томенка прийшли п'ять представників громадських організацій Черкас. Вони обурені поновленням на посаді Миколи Клименка, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Київський апеляційний суд визнав протиправним звільнення начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Миколу Клименка. 10 березня написали наказ про поновлення його на посаді, а 17 березня – представили колективу.

"Громадськість обурена призначенням пана Клименка. Ми знаємо, що ця людина була замішана в зловживаннях. У ті часи активно розроблялися корупційні схеми та незаконно забудовувалися береги Дніпра. Нині з часу призначення активно виловлюється риба у промислових маштабах, – говорить керівник Центру допомоги армії Оксана Циганок. – У нас є інформація, що новий причал по Дахнівській готується до відчуження у такі короткі терміни. Нас дивує те, що судова система, яка не пройшла люстрацію, проводить такі зміни".

Натомість народний депутат Микола Томенко заявив, що йому складно втрутитися у ситуацію.

"Через два тижні будуть розглядати ситуацію з рибінспекцією, – говорить Томенко. – Мені важко вплинути на ситуацію. Адже кожен лобіює свої інтереси. 9 квітня ми використаємо ці матеріали під час розгляду питань у сфері Держрибінспекції".

Нагадаємо, Миколу Клименка звільнили з посади ще у вересні 2010 року за вказівкою колишнього голови ОДА Сергія Тулуба, який публічно висловив незадоволення його діяльністю. У лютому 2011 року суд поновив Клименка на посаді. Однак через рік його звільнили у зв'язку з ліквідацією структури.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version