НовиниКримінал51 гривня штрафу: саме стільки сплатить власниця собаки, який...

51 гривня штрафу: саме стільки сплатить власниця собаки, який покалічив дитину на Черкащині

-

- Advertisment -

На Черкащині покарали власницю собаки, який напав на дитину та потягала по землі. Жінка сплатить 51 гривню штрафу.

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Нагадаємо, інцидент трапився на початку літа в селі Новоселиця, що на Катеринопільщині. Тоді до двору, в якому гуляв 5-річний хлопчик, забігли два сусідські стафф-тер’єри. Вони схопили дитину та почали волочити по землі. Коли ж ситуацію побачила мати, то кинулася відкидати собак. Одного вдалося відкинути, а інший – продовжив тягати хлопчика за плече. Після інциденту дитину терміново госпіталізували до лікарні. Малий втратив багато крові.

Наразі 5-річний Олег вже вдома. За словами бабусі, почуває себе добре, йому вдало зробили операцію. На згадку про той жахливий день у хлопчика залишилися глибокі шрами та проблеми з рукою. Її ще досі продовжують реабілітувати. Окрім цього в дитини з’явився панічний страх не лише до великих собак, а й до гавкоту найменших за вікном.

viche.ck.ua

У перші дні після інциденту власниця чотирилапих обіцяла фінансово допомагати в лікуванні дитини. Однак до цього часу, за словами родини потерпілого, жодної копійки вони не отримали. Натомість, вона обзавелася ще одним «бійцівським» улюбленцем.

«Навіть і копійки не дала, – обурюється бабуся хлопчика Віра Цвященко. – Я не хочу йти до неї, бо почне казати, що я на неї тисну. Лікування обійшлось в чималу суму. А собаки її як бігали, так і бігають. Ніхто нічого не робить. Люди бояться тим кутком ходити. Вона після того, що трапилось, ще одного собаку великого купила. Мешканці села звертались до голови. Але й він нічого не може вдіяти».

Правоохоронці спершу планували вилучити собак. Проте ті безвісти зникли на момент візиту. Вироком суду, власниці псів присудили 51 гривню в якості штрафу. Подальша доля собак невідома,.

«Коли працівники поліції прийшли їх вилучати, тварин не було на території будинку. Власниця сказала, мовляв, якщо знайдете, то забирайте. Після трагедії ця жінка приходила до поліції й шкодувала, що так трапилось. Обіцяла, що допомагатиме потерпілому фінансово, як тільки матиме можливість. Ми в повній мірі виконуємо свої обов’язки, але, на жаль, в цьому випадку закон нам зв’язує руки», – зазначає інспекторка з комунікації Звенигородського райвідділу поліції Тетяна Кулініч.

Рідні потерпілого хлопця вже звернулись із позовом. Вимагатимуть компенсації за лікування та моральну шкоду.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах вуличного грабіжника взяли під варту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x