НовиниЧеркащинаНа Черкащині бійцівський пес напав на дитину: хлопчик втратив...

На Черкащині бійцівський пес напав на дитину: хлопчик втратив багато крові

-

- Advertisment -

У селі Новоселиця, що на Катеринопільщині, трапилася трагедія. Агресивний пес бійцівської породи напав на 5-річного хлопчика.

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Трагедія трапилася під вечір, коли хлопчик сам грався на вулиці. У цей час його мати поралася по господарству. До двору сім’ї забігли двоє стафф-тер’єрів. Один з них був більший, інший – молодший.

«Вони напали на молодшу дитину. Мати вибігла на крик хлопчика і почала відбивати від тварин. Одного собаку зуміла відігнати, а та, що більша, вхопила малого за плече і тягала по землі», – розповідає начальник сектору ювенальної превенції Звенигородського райвідділу поліції Тетяна Савонік.

Наздогнати та відтягнути оскаженілого собаку зуміла тільки його господарка. Хлопчик лежав на дорозі весь закривавлений. Пес настільки сильно вкусив дитину, що та отримала відкритий перелом плечової кістки. Крім цього по тілу хлопчика численні укуси. Його терміново госпіталізували до лікарні в Черкаси.

Як з’ясувалося згодом, собаки жили по сусідству. Власниця не мала ні вольєру для їх утримання, ні іншого облаштування. Жили вони в сараї, іноді в будинку. Наразі жінка запевняє правоохоронців, що завжди пильнує за своїми домашніми улюбленцями і випускає на вулицю тільки під особистим наглядом. Чому собаки напали на хлопчика для неї не зрозуміло.

За інформацією медиків, дитина втратила багато крові. Його доправили до лікарні у тяжкому стані. На щастя, його вдалося стабілізувати.

Правоохоронці вже зібрали необхідні матеріали та направили слідчим. Власницю стаффів можуть притягнути до адмінвідповідальності. Окрім цього поліцейські направили лист на Катеринопільську громаду, аби вилучити тварин. Окрім двох стаффів, жінка утримує ще й інших собак.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасець, який заліз на кран, зацілував у центрі міста Проню Прокопівну.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Владимир
Владимир
2 років тому

Я очень люблю животных но когда пытаются убить человека то надо усыплять и желательно с хозяйкой

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x