додому Новини Як одягнутися на Різдво? Практичні поради*

Як одягнутися на Різдво? Практичні поради*

0

Різдво найбільше церковне свято і найулюбленіше для більшості українців, а цьогоріч ще й особливе. Адже вперше за довгий-довгий час Святвечір святкуватимемо до Нового року. Жінки вже ламають голову, як одягнутися. На думку дизайнерів універсальним варіантом є сукня. Вона прикрасить дівчину, жінку будь-якого віку та статури.

Важливо, щоб личив фасон, гарно сиділа, була стильною, сексуальною, але без натяку на вульгарність. До того ж сукні можна вибирати з різних матеріалів. Витончені моделі з шовку, та шифону допоможуть створити романтичний лук, оксамит додасть гламуру. Правильно підібрані прикраси та аксесуари зроблять образ виразним і завершеним.

Коли в приміщенні не достатньо тепло сміливо вибирайте трикотажні та в’язані моделі. В такому разі перевагу можна віддати брючному костюму, або яскравому светру з норвезьким орнаментом в поєднанні зі штанами сигарили або палаццо.

Яку сукню краще одягнути на Різдво та Новий рік?

Щоб допомогти з вибором спробуємо проаналізувати поради модних дизайнерів. Бездоганним святковим варіантом стане сукня червоного кольору. Підійдуть усі відтінки від яскраво-червоного до бордового. Вона може бути міні, міді, максі шовкова, трикотажна, сатинова з паєтками.

Не менш захопливим буде виглядати образ в золотому, рожевому, фіолетовому, коричневому забарвлені. Струнким дівчатам варто підкреслити свої принади елегантною мінімалістичною сукнею у стилі «тиха розкіш».

Але які б тенденції не панували, білі сукні завжди поза конкуренцією. З нами можна створити ніжний і романтичний лук, вишуканий та розкішний, в стилі кежуал. Що залежить від фасону та тканини. Зайдіть на https://answear.ua/h/bila-suknya, і ви знайдете широку пропозицію безліч стильних варіантів від відомих брендів на будь-який смак і випадок.

Як вибрати сукню по типу фігури?

Святкова сукня стане прикрасою для жінки будь-якого віку та комплекції. Ідеальними пропорціями можуть похизуватися не всі. Тому варто вибрати фасон, що скоректує недоліки та підкреслить переваги. Для цього fashion індустрія пропонує різноманітність стилів і фасонів, щоб кожна модниця змогла підібрати найкращий варіант під особливості своєї фігури.

Тип фігури:

  • Груша – в цьому випадку підкресліть верх пишними рукавами, глибоким декольте, виразними бретельками, декором.
  • Яблуко – слід звертати увагу на моделі прямого чи трохи вільного крою,
  • Прямокутний тип – варто виділити талію широким ременем, вибирати сукні з запахом.
  • Трикутний – робіть акцент на стегнах, підходять моделі на одне плече, з заниженою лінією талією.
  • Пісочний годинник – це фігура, якій личить все, будь-які фасони обтислі чи вільні.

Дотримуючись цих простих правил, кожна жінка зможе підібрати вбрання, що прикрасить її фігуру та допоможе створити свій неповторний аутфіт.

Які стилізації пропонує мода на різдвяні та новорічні свята?

Різдво асоціюється з чарівною казкою, яка несе радість, тепло родинного свята. Тому хочеться бути такою ж чарівною та привабливою. Для цього можна скористатися такими цікавими святковими пропозиціями.

Елегантно і стильно виглядатиме поєднання сатинової спідниці бежевого кольору з білим гольфом. Або спідниця в паєтки з коротким однотонним топом. Не менш актуальним на святі стане брючний костюм. Краще вибрати вільний крій, стилю оверсайз, або оздоблений бахромою та пір’ям.

*На правах реклами

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version