додому Новини Безпека Староста з Черкащини взяв до рук зброю: просить друзів подбати про будинок...

Староста з Черкащини взяв до рук зброю: просить друзів подбати про будинок для лебедів

2

7 грудня 2023 року стане новою сторінкою у житті старости Кропивнянського округу, що входить до Золотоніської громади, Олександра Кипича. Він вирішив стати на захист Вітчизни і взяти до рук зброю. Про це інформує сайт «Золото Сіті».

Олександр Вікторович був призначений на посаду старости 27 листопада 2020 року.

-За ці роки разом з мешканцями Кропивни, Маліївки і Щербинівки ми встигли багато зробити, – каже староста. – Але багато планів і задумів лишаються не реалізованими через головну біду в країні – війну за власну незалежність українців. Не можу стояти осторонь.

Це рішення – не спонтанне, а виважене і обдумане. Воно визріло ще в перший день повномасштабної війни. Прийняти його остаточно намагався не один раз.

-Напередодні від’їзду упав будиночок для лебедів на річці, – бідкається. – Мабуть, днище підмило, а під поривами вітру не втримався і завалився на бік. Друзі пообіцяли: підмерзне річка, доберемося і відремонтуємо.

Дружина з дітьми з розумінням віднеслися до вибору голови сімейства. Знають, його рішення не обговорюються.

 

2 КОМЕНТАРІ

  1. Хай ще наш голова сільради Іркліївської громади Писаренко прояве такий патріотизм та любов до простих людей і піде у військо…..та ба ні, він тільки зарплатню собі та жополизам своїм піднімає та премії за якісь липові досягнення підписує.

  2. Таких одиниці. А зворотніх прикладів, Таких як Ігор написав кругом повно. Свидівська ОТГ теж само.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version