НовиниЧеркащинаЧеркаський волонтер запитав, коли відкриють міст через Сулу: йому...

Черкаський волонтер запитав, коли відкриють міст через Сулу: йому відповіли

-

- Advertisment -

Міст через річку Сулу не працює вже понад два роки. Там проводять ремонтні і відновлювальні роботи. Тому весь автотранспорт їде по обїздній або переправляється по переправі. Нині на об’єкті розпочато нанесення гідроізоляції, інформує Служба відновлення інфраструктури Полтавської області.

Роботи виконуються в рамках реконструкції металевої прогонової будови та капітального ремонту правобережних заплавних прогонів мосту. Це перший масштабний ремонт споруди за останні 60 років.

Гідроізоляція наноситься за допомогою методу напилювання. Цьому етапу передувала піскоструменева очистка мосту та нанесення ґрунтовки. Після цього на тротуарах буде нанесено шар зносу, а на проїзній частині – влаштовано гусасфальт.

Водночас золотоніський волонтер Анатолій Городничий поцікавився у Служби, коли нарешті відновлять рух по цьому мосту.  «Золотоніських волонтерів цікавить дата (хоча б місяць) відкриття дороги», – запитав він у Служби в мережі Фейсбук.

«Плануємо до кінця осені дати проїзд. За умови безпекової ситуації, стабільного фінансування та наявності матеріалів. Розуміємо важливість цієї переправи. Роботи вже на фінішному етапі», – зазначили в Службі відновлення інфраструктури Полтавської області.

Міст забезпечує транспортний зв’язок між північчю, центром, півднем України – Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською, Дніпропетровською областями.

Читайте також на сайті vikka.ua

Ремонт мосту через річку Сула на Полтавщині активно просувається.  Проїзд через міст неподалік села Липове закритий із 2021 року. Нині там відновили монтаж, роботи тривають цілодобово.

  • Фонд державного майна України реалізував на аукціоні Полтавський комбінат хлібопродуктів. ТОВ «Лім Сервіс Груп», яке перемогло на аукціоні, сплатило за КХП 37,2 млн грн (з урахуванням ПДВ). ТОВ  «Лім Сервіс Груп» засноване у вересні 2021 року. Власником і директором ТОВ є Назарій Тараненко, мешканець міста Черкаси.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x