НовиниЧеркащинаМіст між Черкаською і Полтавською областями знову активно ремонтують

Міст між Черкаською і Полтавською областями знову активно ремонтують

-

- Advertisment -

Ремонт мосту через річку Сула на Полтавщині активно просувається.  Проїзд через міст неподалік села Липове закритий із 2021 року. Нині там відновили монтаж, роботи тривають цілодобово Повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

facebook.com/agency.for.restoration

На 200-метровому мосту поблизу села Липове у складі траси Н-08 Бориспіль – Маріуполь завершено монтаж головних металевих балок та ортотропних плит. Цей відповідальний процес тривав 2 місяці і його завершення значно наближує відкриття руху.

Нова прогонова будова тепер повністю металева. Вона замінила сталезалізобетонну, яка не витримувала фактичних навантажень і робила експлуатацію споруди небезпечною.

facebook.com/agency.for.restoration

Міст через Сулу забезпечує транспортний зв’язок між Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською та Дніпропетровською областями. Проїзд ним закрито з 2021 року. Завершити роботи планували торік у вересні, однак через повномасштабне вторгнення рф проєкт був поставлений на паузу.

Зважаючи на важливість функціонування мосту для логістики у центрі країни, в листопаді 2022 року Агентство відновлення «розморозило» капітальний ремонт. Щоб відкрити рух мостом якнайшвидше, роботи проводяться цілодобово.

міст через Сулу ремонт
facebook.com/KremenchukTIME
міст через Сулу ремонт
facebook.com/KremenchukTIME

Як стало відомо редакції vikka.ua, кілька днів тому там уже прибрали металеві сходи, якими люди переходили над водою. Зараз можна ходити безпосередньо по мосту.

Нагадаємо, vikka.ua писала про транспортні незручності, які зумовив для черкащан ремонт на мосту через річку Сула. Зокрема, складно було добиратися від Києва до Кременчука і навпаки. Практично ізольованою з південного боку опинилася Іркліївська ОТГ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x