НовиниЧеркасиУ Черкасах розпочався чемпіонат області з дзюдо

У Черкасах розпочався чемпіонат області з дзюдо

-

- Advertisment -

У Черкасах стартував чемпіонат області з дзюдо серед чоловіків та жінок з 2009 року народження і старших. Майже 100 кращих дзюдоїстів показують свої спортивні здобутки і виборюють право взяти участь у майбутньому чемпіонаті України. Повідомляє Черкаська міська рада

На спортивному татамі змагаються 7 команд: з Черкас та Черкаського району, Корсунь-Шевченківського, Драбова, Канева, Кам’янки, Чорнобая.

У відкритті змагань взяли участь представники міської та обласної влади, галузі фізкультури і спорту.

Хвилиною мовчання вшанували памֹ’ять полеглих захисників України і подякували тим, хто зараз на передовій боронить кордони рідної держави.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка і влади Черкас учасників чемпіонату привітав секретар Черкаської міської ради, голова Федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області Юрій Тренкін.

Під час змагань нагородили тренерку КДЮСШ «Вікторія» Тетяну Мазуку, яка отримала перший дан з боротьби дзюдо. Вручили медалі тим, хто вже довів першість у своїй віковій та ваговій категорії.

дзюдо

Зрештою, судді мають відібрати 16 кращих спортсменів серед чоловіків та жінок, які представлять Черкащину на всеукраїнському чемпіонаті.

«Змагання є хорошою школою для спортсменів. Адже у них беруть участь як молоді спортсмени, так і ветерани боротьби дзюдо, які можуть передати свій досвід, розкрити деякі секрети спортивної майстерності. Дякую всім тренерам, які в умовах воєнного стану продовжують тренувати дітей і молодь і підтримують кращі традиції української школи дзюдо», – відзначив – головний суддя змагань, суддя національної категорії Віктор Король.

За словами Віктора Короля, наступного тижня має відбутися чемпіонат області з боротьби дзюдо серед юніорів. Кращі з них теж поїдуть на чемпіонат України у своїй віковій категорії.

Читайте також:

Дружина Зеленського опікується ще однією багатодітною родиною на Черкащині (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x