НовиниЧеркаси«Закладається логістична складова»: у Черкасах пояснили, чому закуповують філе...

«Закладається логістична складова»: у Черкасах пояснили, чому закуповують філе по 220 грн

-

- Advertisment -

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради висловив свою позицію щодо коштовної закупівлі мяса для харчування дітей в школах і садочках міста. Про це повідомляється на офіційній сторінці Департаменту в мережі Фейсбук.

«Департаментом, як Закупівельником, при оголошенні торгів встановлюється лише загальна вартість процедури і загальний обсяг продукції, який має бути поставлений протягом року до дошкільних навчальних закладів Черкас. Тобто департаментом освіти та гуманітарної політики, як замовником, не встановлюється вартість за 1 кг продукції.

Також хочемо наголосити, що всі охочі вільно беруть участь в аукціоні у системі «Prozorro» під час якого вартість закупівлі може бути знижена самими ж учасниками. Проте, в цих торгах узяв участь лише один учасник, який вартість не зменшував», – зазначається в повідомленні.

Чиновники наголошують, що в загальну вартість учасники процедури закладають не лише ціну самого товару, а й логістичні послуги, супутні витрати, тощо. Потрібно враховувати, що постачальник будь-якої продукції в садочки міста робить доставку протягом одного року два рази на тиждень у 53 навчальні заклади міста Черкаси.

Відповідно логістичні послуги, супутні витрати тощо, які також закладає постачальник у вартість беручи участь в процедурі закупівлі, може різнитись з аналогічними закупівлями інших територіальних громад, оскільки потрібно враховувати різну відстань та кількість точок доставки, тощо.

В департаменті зазначили, що стосовно цієї закупівлі вже підписана додаткова угода на зменшення вартості курячого філе.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x