додому Новини Черкаси ДТП у Черкасах: дві автівки зіткнулися, серед постраждалих – двоє дітей

ДТП у Черкасах: дві автівки зіткнулися, серед постраждалих – двоє дітей

0
ДТП у Черкасах

У Черкасах сталася ДТП, внаслідок якої не розминулися два автомобілі. Унаслідок цього інциденту було госпіталізовано чотирьох осіб, серед яких були двоє дітей. Про це повідомляє КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

ДТП у Черкасах

Подія трапилася на перехресті вулиць Одеська та Сумгаїтська о 10:39. За попередньою інформацією, які надійшли до диспетчерської служби, спочатку повідомлялося про трьох постраждалих, включаючи одну дитину. У зв’язку з цим на місце події було відправлено три бригади медичних працівників.

На зображенні може бути: 1 особа, фургон, швидка допомога та текст

Внаслідок аварії, до якої прибули медики лише за 4 хвилини, виявилося, що потерпілих вже п’ятеро, серед них двоє дітей.

В першої дитини, віком півтора року, було діагностовано закрита черепно-мозковою травма, струс головного мозку та поверхнева травма голови. Другій дитині, 1 рік 4 місяці, також був поставлений діагноз закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Обох малюків було госпіталізовано до Черкаської дитячої обласної лікарні.

20-річну жінку, яка отримала закриту черепно-мозкову травму, відкриту рану волосистої частини голови та забій колінного суглобу, також доставили до Черкаської обласної багатопрофільної лікарні.

Ще одну жінку 39 років із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм гомілки госпіталізували до третьої міської лікарні.

Третьому постраждалому, 31-річному чоловікові, надали медичну допомогу на місці події.

Читайте також:

Не пропустила пішохода і задавила собаку: у Черкасах у водійки вилучили права

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version