додому Новини Черкаси Вихованець черкаської баскетбольної школи підписав контракт з «Нью-Йорк Нікс»

Вихованець черкаської баскетбольної школи підписав контракт з «Нью-Йорк Нікс»

0

Вихованець баскетбольної школи «Черкаські Мавпи», Дмитро Скапінцев, зробив визначний крок у своїй кар’єрі, підписавши двосторонній контракт з «Нью-Йорк Нікс». Офіційне повідомлення клубу підтверджує цей важливий момент для українського центрового, інформує сайт «Черкаських Мавп».

Скапінцев підписав контракт після вражаючих виступів та чемпіонства внутрішньосезонного турніру G-ліги. Нагадаємо Дмитро другий рік виступає за фарм-клуб «Вестчестер Нікс» у G-лізі, також Скапінцев грав за Нью-Йорк у Літній Лізі НБА і перед сезоном тренувався з командою. Його навички допоможуть зміцнити передню лінію Нікс, особливо враховуючи травми ключових гравців команди.

У цьому сезоні G-ліги, Скапінцев зіграв в 13 іграх, в середньому граючи 18.6 хвилин, набираючи 5.9 очка, 4.3 підбирань, 1.7 передач та 1.2 блок-шота. Його досвід та вміння призначати точні кидки зробили його цінним гравцем для «Нью-Йорк Нікс».

Це вже третій українець, який виступатиме в нинішньому сезоні НБА, разом із Святославом Михайлюком у «Бостон Селтікс» та Олексієм Ленем у «Сакраменто Кінгз». До того ж Дмитро другий вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, що має чинний контракт в НБА. Це досягнення не лише для індивідуальних кар’єр, але й надважливий момент для баскетбольної школи «Черкаські Мавпи». Місто може пишатися своїми вихідцями, це важливий пункт на баскетбольній карті світу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version