НовиниЧеркасиАрбітр із категорією ФІБА відреагував на ситуацію із БК...

Арбітр із категорією ФІБА відреагував на ситуацію із БК «Черкаські Мавпи»

-

- Advertisment -

Арбітр із категорією ФІБА Євген Нагорний відреагував на ситуацію з БК «Черкаські Мавпи». Нагадаємо, що черкаські активісти заявили, що з міського бюджету фінансується приватний клуб «олігарха Бродського». «Це хайп», – заявив Євген Нагорний на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Свій шляхв баскетболі я розпочав дуже давно, в кінці 90-х, коли мені було 9 років. Це був старий зал 1 школи, але і тоді то було за щастя. Мій перший тренер, Дячук Валентин Васильович привив мені любов до баскетболу і дав мені «ази» тої гри, яка зараз є повноцінною частиною мого життя», – розповів арбітр.

У сезоні 2003-2004 у Черкасах з’явилася професійна чоловічка команда, яка заявилася в сезон Першої ліги, допомагав якій колишній ректор Пожежної академії Микола Григорович Шкарабура. Пройшло трохи часу і цієї командою зацікавився Михайло Юрійович Бродський, – так народився великий амбіційний проєкт – «Черкаські Мавпи».

Пізніше, до професійної команди додалася команда вищої ліги (дублюючий склад), з’явилася жіноча команда, почала формуватися дитяча баскетбольна школа.  У «довоєнному» сезоні всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги, участь у ньому приймало аж 12 дитячих команд. Результати праці цієї баскетбольної школи очевидні – багаторазові чемпіони та призери ВЮБЛ та ЄЮБЛ, десятки «збірників» в кадетській, юнацькій та молодіжній збірних, гравці національної збірної (Михайлюк, Ткаченко, Скапінцев, Кобець).

«І також не слід забувати, що Михайло Юрійович власні кошти вкладав в модернізацію баскетбольної інфраструктури міста Черкаси. Інша сторона медалі – це розвиток аматорського баскетболу в Черкасах, через «баскетбольний бум» – за рахунок великої кількості вихованців дитячої школи, ми мали змоги розширити аматорську лігу до двох дивізіонів, проводити ігри в ПС «Будівельник», організовувати он-лайн трансляцію ігор.

І все це відбувається за прямого сприяння Михайла Юрійовича. Тоді назвіть мені, хоча б одного черкаського бізнесмена, народженого в Черкасах, який вкладав би в дітей більше, ніж він. Було б це якби ми не отримали на початку 2000-х такого «спортивного інвестора» в нашому регіонів? – в мене великі питання. Але ж легше пропагувати на цій всій темі, обізвавши соціально відповідального бізнесмена «олігархом», це ж хайпово…», – зазначив арбітр Євген Нагорний.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Батько вихованця черкаського баскетболу Святослава Михайлюка Юрій Михайлюк досить емоційно відреагував на закиди «про фінансування із міського бюджету приватного клубу «Черкаські Мавпи» олігарха Бродського». Юрій Михайлюк, який є викладачем ЧНУ, зазначив, що насправді йдеться не про бізнес конкретної особи, а про дітей. Свої думки він виклав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр
Олександр
5 місяців тому

Одна справа на дітей а інша справа гроші на американських ігроків

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x