НовиниЧеркасиБатько баскетболіста з Черкас розповів історію про Бродського

Батько баскетболіста з Черкас розповів історію про Бродського

-

- Advertisment -

Батько вихованця черкаського баскетболу Святослава Михайлюка Юрій Михайлюк досить емоційно відреагував на закиди «про фінансування із міського бюджету приватного клубу «Черкаські Мавпи» олігарха Бродського». Юрій Михайлюк, який є викладачем ЧНУ, зазначив, що насправді йдеться не про бізнес конкретної особи, а про дітей. Свої думки він виклав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Можна по-різному ставитися до власників великого чи малого бізнесу, їхньої ролі в економіці і політиці держави, механізмів, методів і способів ведення бізнесу, називати їх «олігархами». Однак відносно Михайла Бродського мені бачиться інше – його соціальна відповідальність перед суспільством», – зазначив на своїй сторінці Юрій Михайлюк.

Він став реальним свідком становлення дитячої баскетбольної академії «Черкаських мавп» першого її десятиліття, оскільки його син – Святослав Михайлюк – є її вихованцем.

«Знаю деталі і специфіку її розвитку. І досі «диву дивуюся», наскільки фанатично відданий справі баскетболу, особливо дитячого, Михайло Юрійович. Два десятиліття він вкладає кошти бюджету своєї родини в «чужих» дітей. Насправді, не чужих для нього. Мені навічно врізалися в пам’ять випадки, коли після гучних перемог і здобуття чемпіонських титулів «Черкаських мавп-96» (тренер Максим Міхельсон) в Україні (ВЮБЛ) чи на європейській арені (EUBL), він, пишаючись цим, перебуваючи у вирі щасливих емоцій, хвастливо і, водночас, так по батьківськи говорив: «це – мої хлопчики!», «мої чемпіони!». І такі успіхи юних баскетболістів, і той факт, що «з вулиці» забрано одночасно до пів тисячі дітей, які стали займатися улюбленою справою, для Михайла Бродського стали головним мотивом вкладання власних коштів у цю благородну справу», – написав Юрій Михайлюк.

Він нагадав і про інвестиції в баскетбольну інфраструктуру. Чого тільки вартий спортивний зал у Черкаській школі №18! До речі, в реконструкцію спортивної зали школи було вкладено 100 тис доларів.

«А Михайло Бродський і досі надає кошти для розвитку дитячого баскетболу у місті Черкаси. І йому, і баскетбольній школі, і містові, і Україні є ким пишатися зі своїх вихованців. Останні ж (як і їхні батьки), а також всі любителі баскетболу глибоко вдячні МЕЦЕНАТОВІ Михайлові Юрійовичу за ту досі належним чином не поціновану справу творення нового покоління баскетболістів Черкас і України», – написав батька баскетболіста Святослава Михайлюка.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x