БлогиЗрада наближається?

Зрада наближається?

-

- Advertisment -

У Черкассах знову борються із системою публічних електронних закупівель ProZorro. Вже був сумнозвісний #борщегейт, коли там, буцімто, через необхідність використання ПроЗорро, не змогли нагодувати містян безкоштовним борщем… Тепер же "на звернення громадськості"міськрада розгляне проект рішення про скасування використання е-закупівель від 30 тис. грн.

В той час, коли в купі регіонів успішно використовують е-закупівлі від 3000 грн., в Черкассах хочуть все, що нижче 200 тис. для товарів і 1.5 млн. для робіт пустити без будь-якого аукціону по прямих договорах.

Ось позиція Володимира Гройсмана: "Уряд неодноразово наголошував, що всі 100% закупівель за кошти платників податків мають йти через систему ПроЗорро! Це десятки мільярдів гривень, які можуть бути заощаджені. Якщо якісь керівники в якихось регіонах не розуміють цього, то уряд буде враховувати прозорість та ефективність використання коштів при віділенні ресурсів із державного бюджету. Не мають кошти бюджету йти туди, де ділки будуть сувати в них руки та не звітувати про використання!"

Ось позиція Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Ось позиція моя: %)@#$*&(*#)@#!!!!

Чекаємо на позицію мера Черкасс Анатолія Бондаренка. Переконаний, що край козацької слави не має пасти задніх в питаннях реформи та відкритих даних. Наша команда готова приїхати, навчити, та показати. Ми можемо підтримати залучення черкаського бізнесу за допомогою маркетингової кампанії. Але дозволяти банально дробити закупівлі і пускати все поза аукціонами та контролем громади – це точно не те, за що стояв Майдан!!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Нефьодов
Максим Нефьодов
заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x