БлогиВелосипед "Зайка-3" був моїм другом, але сталася подія, яка...

Велосипед "Зайка-3" був моїм другом, але сталася подія, яка розділила життя на "до" і "після"

-

- Advertisment -

Коли друг дитинства лякає, нападає, і стає нестерпно бути поруч – доводиться прощатись назавжди. Велосипед "Зайка-3" був моїм другом. Але в ніч з 7 на 8 квітня 1985 року сталася подія, яка розділила життя на "до" і "після".

Це був сон, в якому я заходжу до вітальні, а раптом за вікном різко темніє, починається гроза, блимають блискавки…і тут мій "Зайка-3", що стояв у кутку, розвертається – і рухається прямо на мене! Хочу втекти, а ноги заклякли, не можу поворухнутися, ціпенію від жаху…а "Зайка-3" насувається все ближче, під акомпанемент грому і "Money, money" ABBA, яка лунає з радіоприймача!!!…І в цю мить прокидаюся.

Якось відбула шкільні уроки того понеділка, піднімаюся на другий поверх, звично встромляю ключа в двірний замок…І сама думка про те, що оце я буду сама в порожній квартирі наодинці з цим велосипедом, вжахнула до такої міри, що я затремтіла, побігла сходами вниз, і просиділа на лавочці біля під'їзду до самого вечора, поки не прийшли батьки. Зрозуміло, що "Зайку-3", на якому я навчилася їздити і без якого не уявляла прогулянки, довелося продати.

Пройшли десятиліття. І одного пречудового дня синові дарують велосипед – точну копію мого "Зайки-3"! Уже незабаром, мені знову сниться цей жахливий сон – один в один. Потім ще раз. І ще. Дуже кумедно, але я боюся навіть виходити на балкон, де стоїть копія злощасного "Зайки-3"! Так триває до жовтня 2009 року, коли мені знову сниться цей сон, але уві сні я хапаю велосипеда і зі словами: "Скільки вже можна мені снитися!", жбурляю його об стіну, розбиваю на купу уламків, і радісно викидаю їх з балкону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тетяна Єщенко
Тетяна Єщенко
журналіст
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x