БлогиВелосипед "Зайка-3" був моїм другом, але сталася подія, яка...

Велосипед "Зайка-3" був моїм другом, але сталася подія, яка розділила життя на "до" і "після"

-

- Advertisment -

Коли друг дитинства лякає, нападає, і стає нестерпно бути поруч – доводиться прощатись назавжди. Велосипед "Зайка-3" був моїм другом. Але в ніч з 7 на 8 квітня 1985 року сталася подія, яка розділила життя на "до" і "після".

Це був сон, в якому я заходжу до вітальні, а раптом за вікном різко темніє, починається гроза, блимають блискавки…і тут мій "Зайка-3", що стояв у кутку, розвертається – і рухається прямо на мене! Хочу втекти, а ноги заклякли, не можу поворухнутися, ціпенію від жаху…а "Зайка-3" насувається все ближче, під акомпанемент грому і "Money, money" ABBA, яка лунає з радіоприймача!!!…І в цю мить прокидаюся.

Якось відбула шкільні уроки того понеділка, піднімаюся на другий поверх, звично встромляю ключа в двірний замок…І сама думка про те, що оце я буду сама в порожній квартирі наодинці з цим велосипедом, вжахнула до такої міри, що я затремтіла, побігла сходами вниз, і просиділа на лавочці біля під'їзду до самого вечора, поки не прийшли батьки. Зрозуміло, що "Зайку-3", на якому я навчилася їздити і без якого не уявляла прогулянки, довелося продати.

Пройшли десятиліття. І одного пречудового дня синові дарують велосипед – точну копію мого "Зайки-3"! Уже незабаром, мені знову сниться цей жахливий сон – один в один. Потім ще раз. І ще. Дуже кумедно, але я боюся навіть виходити на балкон, де стоїть копія злощасного "Зайки-3"! Так триває до жовтня 2009 року, коли мені знову сниться цей сон, але уві сні я хапаю велосипеда і зі словами: "Скільки вже можна мені снитися!", жбурляю його об стіну, розбиваю на купу уламків, і радісно викидаю їх з балкону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тетяна Єщенко
Тетяна Єщенко
журналіст
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x