БлогиСтраждають довірливі

Страждають довірливі

-

- Advertisment -

У Черкасах є фонтан. Той, що біля Дружби народів. Біля нього завжди відпочивають пенсіонери і не тільки. Пенсіонери все завжди знають. Одного разу біля фонтану, від старенької бабусі – очевидиці, почув таке.

1. Вечоріло. Сидів на лавочці чоловік похилого віку, сперся на палицю і думав про своє під заспокійливий шум води. Підходить до нього молода красуня і каже, що у неї розрядився телефон, і просить дозволу подзвонити з його телефону своєму хлопцеві, який ніби-то десь затримався. Чоловік дістає недешевий телефон і дає дівчині. Та, стоячи біля нього, починає розмову і поступово віддаляється від чоловіка нібито для того, щоб він не почув її таємниць. Відійшовши на декілька метрів, вона стрімголов кидається навтьоки. В результаті постраждала довірлива людина.

2. У післяобідній час сидів на лавочці хлопець. Його дівчина сиділа у нього на колінах обличчям до нього, вони цілувались. Якась жінка похилого віку вийшла з тролейбусу, в руках у неї були два пакети з покупками. Вона стомилася і вирішила перепочити на тій же лавочці (на інших вільних місць не було). Дівчина сповзла з хлопця і попросила жінку сфотографувати їх на фоні фонтану. Старенька взяла фотоапарат, встала з лавочки. Дівчина з хлопцем відходили все далі і далі, жінка, фотогріфуючи їх, йшла за ними. Потім дівчина сказала, що хоче, щоб її сфотографували одну, без хлопця, який зараз же відійшов вбік і за спину жінки. Через хвилину дівчина забрала у "фотографа" фотоапарат, подякувала і пішла собі. Жінка повернулася до лавочки, її речей там вже не було. Знову постраждала довірлива людина.

3. Це сталося неподалік від фонтану. Дуже рано по вулиці Гоголя (на відрізку між вулицями Митницька і Небесної сотні) йшла бабуся на базар щось собі купити. Так сталося, що поряд нікого не було. Назустріч їй йшов тільки один чоловік. Він був молодий, здоровий. Наблизившись до старенької, він прошипів їй в обличчя: "Давай гроші". Жінка з переляку втратила розум, дістала гаманець, почала його відкривати. Хлопець вирвав гаманець і пішов далі. У гаманці були всі її гроші (біля 500 гривень). Бабуся заплакала, повернула додому, зайшла у свій двір з багатоквартирними будинками і почала чекати на сусідів. Вона просила їх позичити грошей, щоб найняти фахівця, який би відчинив двері її квартири. Виявляється, ключі були у гаманці.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Василь Лупіна
Василь Лупіна
черкаський активіст
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x