додому Блоги Про те, як "Свобода" душить свободу слова

Про те, як "Свобода" душить свободу слова

0

Можна по різному ставитися до Володимира Матюші, голови Антикорупційного комітету і в минулому голови обласної організації Партії Пенсіонерів, але я не зміг змиритися з одним: коли зграйка націоналістів, представників партії "Свобода" (чинні чиновники, члени виконкому) у робочий час штурхають літню людину. Це не боротьба за справедливість, це цькування. Такий собі політичний булінг: прийти з камерою, потикати в обличчя, позадавати незручні питання.

По приїзду з відрядження довелося детально вивчити питання.

Що маємо? Є Володимир Матюша, який є видавцем газети "Тарасові Джерела". Є газета з усіма даними: адреса, тираж, відповідальний, реєстраційне свідоцтво, друкарня тощо. Тому теза "Свободи", мовляв газета без вихідних даних, не відповідає дійсності. Якщо погано бачать, то можу подарувати окуляри.

Зміст газети. Передруки з місцевих сайтів. Переважно про "Свободу", про їхні дії при владі, про бажання батька заступника міського голови Юрія Ботнара – Андрія Ботнара взяти землю в "Соснівці", про відрядження його сина Юрка Ботнара за кордон.

Шановні "свободівці", якщо вам не подобається читати про себе та партію "Батьківщина", з "якою у вас мир, дружба, жвачка", в газеті і ви вважаєте це неправдивим, подайте в суд. Але для чого організовувати терор? Ви хочете таким чином залякати людей? Це називається просто: наступ на свободу слова. Це те, проти чого боролися на Майдані. Це те, проти чого виступали Гонгадзе, Сергієнко. Ви копіюєте Кучму і Януковича. Такого не було навіть при Тулубові!

Ви в своїй партійній газеті пишете гадості на Президента, обливаєте брудом Білецького чи критикуєте інших кандидатів у Президенти. Виходить, що Гриценко, "Нацкорпус", Садовий, Порошенко мають взяти камеру і піти ловити агітаторів-"свободівців" по наметах?

Діана Тяско, коли ви прийшли і ваші юні побратими почали штурхатися з людиною, котра вам у діди годиться, то ви поступили неправильно. Приїхали його сини – Андрій і Дмитро – і вибачте "наваляли" вашим шістьом побратимам. За батька не тільки я, а, мабуть, кожен чоловік заступився.

Ви порушили два основні принципи.

Перший. Почали тероризувати газету, яка має іншу точку зору, ніж ваша.

Другий. Почала ображати літню людину. Ну, а далі… Ваші хлопці доплели Партію вільних демократів.

Що ж. Раз так, то ми починаємо…. Сьогодні відіслав кілька депутатських звернень щодо заробітних плат "свободівців"-чиновників, завтра відправимо звернення, щодо "свободівської" громадської організації, яка орендую приміщення в ЦДЮТ і де зберігаються їхні партійні намети та газети. Далі буде…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version