додому Блоги Напад "Нацкорпусу": як все було

Напад "Нацкорпусу": як все було

0

Черкаси. Через хвилину після того, як Президент України Петро Порошенко сів в машину після зустрічі з черкащанами (на зустрічі було багато дітей, старших людей ) з натовпу почали кидати фаєри і вибухові пакети агресивні молодики з символікою "Нацкорпуса".

Я був за сценою, і в цей момент заспокоював хлопчика, який зі своєю мамою потрапив в епіцентр нападу на кортеж Президента. Наскільки я розумію , молодики з так званого "Нацкорпусу"( більшість з яких чомусь розмовляють російською мовою) трохи не встигли, і почали кидати фаєри, вибухові пакети і що там у них будо ще в машину Президента серед купи людей. В тому числі дітей і людей старшого віку. Хвилина чи півтори вони не встигли, щоб почати кидати щось в самого Президента.

Я не знаю, як має діяти охорона Президента у таких випадках? І ніхто не знає, чи не мав хтось із групи нападників, наприклад, бойової гранати. Після того, як кортеж президента поїхав , молодики з "Нацкорпусу" видерлися на сцену.

До мене підскочив якийсь бородань з телефоном і почав запитувати, як я ставлюся до розслідування "Бігус.інфо" про корупцію в Укроборонпромі. Я відповів, що чекаю результатів розслідування і запитав його, чому кожного понеділка під час найгарячішої фази виборів на ТБ виходить чергова серія "Бігус.інфо", і чи не хвилює його те, що рідний брат дружини Бігуса, високий чин у ФСБ Росії . Після мого запитання бородань виключив телефон і пішов . Хлопчика і його маму я заспокоїв. Але хто режисер цього двіжу, кому це вигідно, і хто платив за оренду автобусів цих "правдоборців"? Те, що ця акція комусь потрібна, не викликає сумнівів. P.S. Я також хочу дізнатися правду.

Петро Порошенко звільнив Гладковського і підтримав розслідування. Це логічна і адекватна реакція на журналістське розслідування. Але своє слово має сказати суд і слідча група. А щодо екстремізму, свідком якого я був, то він вигідний лише Путіну і так званому "русскому міру".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version